Top Ad unit 728 × 90


Top 5 hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online

hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online
Hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online... Tjek vores liste over Kinas top 5 hjemmesider for at købe legetøj ... Køb legetøj på kinesiske hjemmesider er en fantastisk måde at spare penge på og alligevel behage børn med de fedeste legetøj i øjeblikket, og det bedste er alt sammen meget billigt.

Import legetøj fra Kina

I øjeblikket kommer de fleste legetøj, der sælges i Danmark, fra Kina. Uanset om de er legetøj af berømte mærker eller generics uden mærke ... Så hvorfor købe legetøj med høj pris i nationale butikker, hvis du kan købe de samme legetøj direkte fra Kina med lethed og betale billigere?

Men når man køber legetøj på kinesiske hjemmesider, skal man være opmærksom på, at disse produkter ikke har sikkerhedscertifikat, så de bør ikke tilbydes små børn. Hvis du har en baby, vælger du at købe legetøj i nationale butikker og med sikkerhedscertificering.

Og køligere er, at kinesiske onlinebutikker tilbyder gratis forsendelse til næsten ethvert produkt. Men problemet med denne type fragt er forsinkelsesforsinkelsen, der kan overstige 15 dage.

Kinas Bedste Toy Køb Sites

Og for at hjælpe i din søgen har vi listet Kinas top 5 steder for at købe legetøj med meget lave priser for at gøre glæden hos forældre og børn, tjek:


1 - LightInTheBox
Hjemmeside på dansk: www.lightlnthebox.com/da/c/legetoej-og-spil_225

http://www.anrdoezrs.net/links/7219289/type/dlg/https://www.lightinthebox.com/da/c/legetoej-og-spil_225

En af de bedste butikker til at købe legetøj direkte fra Kina, er denne online butik en af de ældste og har en meget velorganiseret hjemmeside, har forskellige søgefiltre til at hjælpe dig med at finde produkterne, acceptere bankgennemskift og PayPal som betalingsmulighed.

Kategorier: Spinners; Ridetøj; Spil og puslespil; Creative Legetøj og Pranks; Dukker og plys Handlingsfigurer; Sjov Udendørs; Svømmehaller; Fantasy og make-up, undervisningslegetøj; Legetøjsvogne og miniaturer; Robotter.


2 - Aliexpress
Hjemmeside: https://aliexpress.com/af/category/201000013.html

Aliexpress hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online

Aliexpress er et af verdens største shoppingområder og har som hovedattraktion det brede udvalg af produkter og meget lave priser. På stedet vil du sikkert finde gode valg af gaver til børn og endda dukken af dit barns favoritkarakter.

Kategorier: Fjernbetjening Legetøj; Dukker og plys Klassiske legetøj; Læring & Uddannelse; Sport og udendørs sjov; Action Figures & Toy; Modeller Og Byggetøj Legetøj; Miniature Og Toy Vehicles.


3 - Tmart
Hjemmeside: http://www.tmart.com/Toys-Hobbies/

Tmart hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online

Dette er en anden stor kinesisk online butik for at købe legetøj, har et meget stort udvalg af produkter til både piger og drenge. En stor fremhævning i denne butik er LEGO stil ridning legetøj og også god kvalitet miniaturer.

Kategorier: Fjernbetjening Legetøj; Musikinstrumenter; Uddannelsesmæssige Legetøj; Konstruktion legetøj og modeller; Dukker og plys Fidget Spinners.


4 - Lightake
 Hjemmeside: www.lightake.com

Lighttake hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online

Lightake er en butik med fokus på droner og legetøj. Det er kendt for at sælge flere modeller af magisk terning, herunder Speed-modeller. Ulempen ved dette websted er, at fragt er ikke gratis, så pas på at se, om det produkt du søger er værd at købe hos denne butik.

Kategorier: Puslespil Magic Cube, Legetøj Hobbyer, For Nerf Worker, IQ Puslespil Legetøj, Sport & Udendørs, Forbrugerelektronik


5 - FocalPrice
Hjemmeside: www.focalprice.com/toys-hobbies/

Focalprice hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online

FocalPrice har ikke et meget stort sortiment i legetøjsbranchen, men i gengæld er mange af produkterne ret billige og har gratis forsendelse. I denne butik finder du også legetøj i LEGO stil, udover miniaturer og plys.

Kategorier: Fjernbetjening Legetøj; Dukker og plys Klassiske legetøj; Læring & Uddannelse; Sport og udendørs sjov; Action Figures & Toy; Modeller Og Byggetøj Legetøj; Miniature Og Toy Vehicles.

Besøg os altid!

Dette var vores artikel om hvor man kan købe legetøj fra Kina, som er de bedste, mest betroede websteder. Det er rigtigt, at de fleste af verdens legetøj fremstilles i Kina, Danmark er ikke anderledes. Så foran denne kendsgerning er det værd at undersøge kinesiske hjemmesider og købe legetøj til en meget lavere pris. Kontroller altid importbetingelserne fra Danmark før du køber fra Kina! Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig. Vi ses snart!

Top 5 hjemmeside til købe legetøj fra Kina Online Reviewed by Clarice Oliveira on 21.08 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Kina Blog - Kinesiske Hjemmesider © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktformular

Navn

Mail *

Meddelelse *

Leveret af Blogger.