Top Ad unit 728 × 90


Liste over 5 Hjemmeside til Billige køb fra Kina

hjemmeside til billige køb fra Kina

Er du interesseret i at købe direkte fra Kina? Se i dette indlæg de bedste butikker for dig at købe sikkert og økonomisk!

Køb billige ting i kina? Dette er ikke et nemt spørgsmål at besvare, fordi der er tusindvis af onlinebutikker, der sælger fra Kina til hele verden, men faktum er, at priserne varierer meget, og i dette indlæg vil vi fremhæve de kinesiske hjemmesider, som sælger både privat og firmaer, med de laveste priser.

Selvfølgelig vil du ikke finde noget til halv pris, selv fordi Kinas hjemmesider allerede arbejder med en meget lille fortjenstmargen, men at spare nogle få dollars gør allerede en stor forskel, især når den import fra kina privat.

Men det er godt at huske, at når man køber produkter fra lande uden for EU, skal man overveje skatter og beregne omkostninger (Toldberegner, Toldregler og Toldsatser) for at vide, om det er værd at importere.

Billige kinesiske hjemmesider:

Tjek vores liste over kinesiske hjemmeside, der sælger billigere, hvor du kan købe et enkelt stykke i detailbutikken, eller endda køber jeg Kina sælger i Danmark.

1. Gear Best
Link: www.gearbest.com
Siden er vokset markant de seneste år og er allerede blandt de største i branchen. Og vi kan fremhæve to vigtige faktorer for denne vækst: For det første, den brede vifte af produkter, i butikken finder du alt hvad angår elektronik. Det andet vigtige punkt er de meget konkurrencedygtige priser, og i nogle tilfælde vil jeg sige uovervindelig.

2. Aliexpress 
Link: http://aliexpress.com
Jeg tror, at alle skal have hørt meget om dette websted, Aliexpress er nu favorit for europæere, der køber produkter direkte fra Kina. De faktorer, der bestemmer denne præference for denne butik, er mange: Aliexpress er en type kinesisk Ebay, fordi det samler et stort antal leverandører, giver de bedste priser og en bred vifte af produkter, en anden forskel på stedet er den sikkerhed, der tilbydes køberen ved Selskabet, som overfører købet og betaler ikke sælgeren til varerne leveres.

3. BangGood 
Link: www.banggood.com
BangGood er et websted med differentierede priser for dem, der ønsker at købe engros og tilbyder en meget attraktiv DropShipping-tjeneste, i hvilket tilfælde de ikke indeholder noget logo og oplysninger om butikken eller priserne på produkterne bliver videregivet til deres kunder.

4. DHgate 
Link: dhgate.com
DHgate er AliExpress største konkurrent fordi den konkurrerer i samme kategori. For alle at forstå, kan jeg sætte DHgate som en blanding af Alibaba og AliExpress på en platform, dvs. nogle af produkterne sælges kun med et minimum antal enheder og gratis forsendelse som i Alibaba. Men du kan også købe et enkelt stykke gratis forsendelse til overalt i verden, ligesom Aliexpress.

5. BuyInCoins 
Link: www.buyincoins.com
BuyinCoins.com er en grossistforhandler, og det er let bemærkelsesværdigt, da det ikke prioriterer æstetik, men snarere priserne på produkterne. Selvom det ikke er kendt i Danmark, er det et af de mest populære og respekterede hjemmesider i Kina i verden. Det er en hjemmeside, der tillader køb direkte fra producenter i Kina, og hvad der bemærkes, priserne praktiseres af butikken. Selv blandt kinesiske butikker er det svært at konkurrere, samt gratis forsendelse og betaling via Paypal.

Kom tilbage altid!

Vi har lukket vores artikel om Kinas hjemmesider, der sælger varer med de laveste priser. Vores mål er at hjælpe dig med at handle i de mest pålidelige butikker til de bedste priser. På kinesiske steder er det endda muligt at købe til eget forbrug eller endda at videresælge. Nu hvor du kender alle disse butiksmuligheder er det tid til at udforske og nyd det, de tilbyder det bedste. Glad shopping og vi ses snart!

Læs også: Liste over 50 Bedste Kinesiske Hjemmesider

 
Liste over 5 Hjemmeside til Billige køb fra Kina Reviewed by Clarice Oliveira on 20.07 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Kina Blog - Kinesiske Hjemmesider © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktformular

Navn

Mail *

Meddelelse *

Leveret af Blogger.