Top Ad unit 728 × 90


7 Bedste Kinesiske hjemmesider til at købe Elektronik

Kinesiske hjemmesider til at købe Elektronik

Hvad er de bedste kinesiske hjemmesider for at købe elektronik? Elektroniske enheder er altid blandt de bedst sælgende produkter på internettet, fordi teknologien forløber hver dag med en ny eller opgraderet enhed.

Den elektroniske kategori dækker en bred vifte af produkter, herunder smartphones, videokameraer, MP3-afspillere, tabletter, lydsystemer, dvd-afspillere, hovedtelefoner, kameraer og mange andre enheder og enheder...

Kinesisk hjemmeside elektronik

I Kina er den største fordel ved elektronik elektronik sikkert lave priser, især for kinesiske mærkevarer. Men et stort menneskeligt spørgsmål vedrører onlinebutikkernes pålidelighed og sikkerhed, da det ikke er ualmindeligt at få online-tjenester, når hovedklagen vedrører forsinkelser i leverancer og manglende salg efter salg. er perfekt.

Og fordi disse produkter har en stor værdi, skal omsorg fordobles for at undgå fremtidige problemer. I den forstand lavede vi en liste over Kinas bedste kinesiske hjemmesider for at købe elektronik.

Vi sammenligner antallet af større virksomheder på disse markeder baseret på Resellerratings.com indekser, hvilket er et af de vigtigste værktøjer til oversøiske online transaktioner for at vurdere pålideligheden. Kinesisk hjemmeside elektronik:

Bedste kinesiske hjemmesider til at købe elektronik:1 Gear Best
Gearbest er allerede en kinesisk handel, kendt for sine lave priser og store tilbud. Normalt på butikens hjemmeside finder du side dedikerede produkter med den største rabat, men selvfølgelig er beløbet meget begrænset, så du skal holde øje med at drage fordel af de meget lave priser. Udvalgte produkter: Smartphone, 3D Printer, TV Box, Smartband, Drone, Smarthome.


2 Aliexpress
AliExpress store salgsdag er 11,11, faktisk er dette en ubestemt dato i butikken, men sort på fredag er der også mange rabatter. Forskellen mellem webstedet er den sikkerhed, der tilbydes kunden, der formidler købet og betaler ikke sælgeren før varerne leveres.


3 BangGood
Banggood er et andet kinesisk websted med lave priser og fremragende traditioner på særlige dage. Webstedet har en anden pris for dem, der ønsker at købe engros og tilbyder en meget attraktiv DropShipping service. I dette tilfælde omfatter de ikke noget logo og information om fragt til søs, og der sendes ingen produktpriser til kunderne.


4 Light in the Box
Lightinthebox er en af Kinas førende onlinebutikker. I hjemmesider finder vi alt tøj og sko til elektronik og tilbehør. Lightinthebox.com blev udgivet i 2006 og er en af Kinas bedste onlineforretninger. Introducerede produkter: Smartphone, IP-kamera, Tv-boks, Bilelektronik, Værktøj.


5 DX.com
Link: www.dx.com
DealExtreme (DX.com) er en af Kinas største og bedste online hjemmesider. Salg til hele verden, DX.com er allerede blevet en reference, når det kommer til at købe fra Kina. Det er en favorit hos finske forbrugere og menes at være en pålidelig og sikker butik.


6 GeekBuying
Dette er en anden god mulighed for at købe elektronik og gadgets lige fra Kina, især til Xiaomi-produkter, der endda har eksklusive rettigheder. Udvalgte produkter: Smartphones, Videospil Tilbehør, Tv-kabinetter, Cardanes, Drone, Laptop.


7 Tomtop
Link: www.tomtop.com
Dette er en af de mest populære kinesiske butikker. Siden indeholder også en diskonteret produktside, der allerede findes i luften, og som tilbyder nogle produkter. Udvalgte produkter: Smartphone, GoPro, Tv-box, LED-projektor, SmartWatch.

Kan du lide listen over de bedste kinesiske hjemmesider til at købe elektronik?

I denne artikel lærte du om en liste over websteder, der betragtes som pålidelige og sikre at købe direkte fra Kina. Hvis du kunne lide listen over onlinebutikker, nyd at handle med nogen af disse muligheder. Og husk at altid tjekke vores blog, før du handler! Vi ses snart!

Læs også: 10 Hjemmeside til køb af tøj fra Kina Online

7 Bedste Kinesiske hjemmesider til at købe Elektronik Reviewed by Clarice Oliveira on 19.17 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Kina Blog - Kinesiske Hjemmesider © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktformular

Navn

Mail *

Meddelelse *

Leveret af Blogger.